Festa de graduació

Les Tortugues Marines i els Cavallets de Mar ja s'han graduat. El darrer dia de classe van fer una petita festa celebrant que han acabat el 2n cicle d' Educació Infantil i que pel setembre ja cursaran Primària.

Tot l'equip d'Educació Infantil vos desitja molta sort, que vos ho passeu tan bé com en aquest cicle, que faceu molta feineta i, sobretot, seguir aprenent molt. Però ara el que vos heu guanyat és GAUDIR D'UN BON ESTIU!!!

ENHORABONA A TOTS I TOTES.

 

Sortida a na Batlesa

Com cada dimecres un dels alumnes de cada classe del cicle d'Educació Infantil convida als seus companys/-es a berenara de fruita. Amb l'arribada del bon temps, els dofins i les estrelles de mar, van decidir anar a berenar a na Batlesa on van gaudir d'un saludable i refrescant berenar.

Vos deixam algunes fotografies de la sortida.

 

Receptes de cuina 8

Receptes de cuina 7

Plat: Truita de patates

Creadors/es: Joan Fornés (6èA) i Guillem Fuster (6èA)

Ingredients:

  • 4 patates
  • 6 porros
  • 6 ous
  • Sal
  • Oli d'oliva

Preparació:

1. Pelam  les patates i els porros. Tallam les dues coses fent bocinets petits.

2. Posam oli d'oliva a la pella i quan està ben calent hi tiram els porros i les patates.

3. Quan tot això està ben fregit ho mesclam amb els ous que haurem batut amb una mica de sal. Després ho tornam a ficar tot a dins la pella.

4. Li fem voltes a dins la pella perquè no es cremi i quan està llesta la treim per servir.

I ja està llesta per menjar!

 

{youtube}ebZoR52D_v4{/youtube}

 

Es Burotell

Els dies 9 i 10 de juny l'alumnat d'Educació Infantil vam fer unes minicolònies al Burotell. Ens ho vam passar molt bé i aquí vos deixam algunes imatges perquè ho pogueu comprovar.

Esperam que vos agradi!!!

 

* Degut a la llarga durada del vídeo no s'ha pogut penjar amb HD per això, si qualque família el vol tenir amb alta definició, ens podeu fer arribar un pen de 2 Gb i vos ho passarem.

Gràcies.

Es Burotell from Miquel Nebot on Vimeo.

 

Receptes de cuina 7

Receptes de cuina 7

Plat: Pastís de xocolata

Creadors/es: Tomeu Llinàs (6èA) i Dani Merenciano (6èA)

Ingredients:

  • 250 g de "Cola Cao"
  • 200 g de mantega
  • 1 tassó de farina
  • 3 ous

Preparació:

1. Es mescla el Cola Cao amb la mantega.

2. Es separen els vermells dels blancs dels ous i es mesclen amb el sucre.

3. Es mesclen les dues coses i s'hi afegeix la farina.

4. Pujar els blancs dels ous i afegir-los a la mescla abans creada.

5. Posar a dins un motllo, enfornar sobre els 175º durant 40 minuts.

 

I ja està llesta per menjar!

 



Formulari d'accés