Policia tutor i guàrdia civil

Policia tutor i guàrdia civil

Una bona sorpresa o ensurt ens duguérem quan un matí, després d’haver pujat a l’aula i seure va venir na Marga acompanyada del nou Policia Tutor d’Artà (en Roberto) i un Guàrdia “Enlace” del cos de la Guàrdia Civil.

Tots ens miràrem i pensàvem si havíem fet qualque cosa que motivàs aquella visita, però no va ser això! Vengueren a xerrar-nos d’Educació Viària. En Roberto ens va fer preguntes i ens va explicar com havíem de creuar, anar pel carrer, anar amb bicicleta, en el cotxe…

El Guàrdia "Enlace" ens va parlar més de les xarxes socials (Instagram, Facebook, Whatsapp, mòbils...), de com utilitzar-les i del que havíem de fer o no fer per no tenir problemes amb gent que no els sap utilitzar correctament. 

Vàrem fer moltes preguntes i va ser tot molt interessant. Els volem donar les gràcies per haver-nos dedicat part del seu temps. I com que ens ha agradat molt, hem quedat perquè el curs 2018-19 tornin a ensenyar-nos més coses.

Moltes gràcies a tots dos!

 

Vivències personals

Vivències personals

La setmana passada els alumnes de 5è vàrem conèixer les “Vivències Personals” d’un grup de nins i nines de la nostra edat, que han de fer feina a fàbriques, al camp... per ajudar a les seves famílies a sobreviure. Va ser mitjançant una activitat de “S’altra Senalla”.

Representàrem les diferents situacions i ens adonàrem de la sort que tenim i de les dificultats en que es troben a altres països. També ens explicaren que a les seves tendes venen productes anomenats “comerç just”, els quals no s’aconsegueixen fent treballar menors, ni amb diferents sous entre homes ni dones, fent moltes hores de feina…

Va ser una experiència molt enriquidora i divertida. Moltes gràcies a totes les persones que ho han fet possible.

Lena T. Cinquè A de Primària.

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2017-18

Les fraccions

Les fraccions

A les classes de 3r, ens tocava treballar les fraccions i ho hem fet d’una manera molt divertida. En grup o per parelles hem fet de cuiners i hem elaborat una pizza. Hi hem posat els ingredients necessaris en forma de fracció. Han quedat espectaculars!

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2017-18

Formulari d'accés