Br. Council

L'aprenentatge en tres llengües no només contribueix al progrés de l'alumnat en totes i cada una d'elles sino que sembla que hi ha millores en el seu desenvolupament cognitiu. Anglès 3-12 anys.

 

T.ecnologia.IC

Formació de l'alumnat | Formació del professorat | Ús de recursos digitals i multimèdia | Entorns Virtuals d'Aprenentatge EVA | Desenvolupament projectes | Software codi obert i lliure distribució.

 

Ecoambiental

Educació en valors pel manteniment i respecte medi ambient | Reducció de residus, reutilització i reciclatge | Tècniques i maneig d'estris pel manteniment de l'hort escolar | Consciència verda.

 

Número mil

Número mil!

Abans de res, per molts d'anys!!!

Des del CEIP Na Caragol volem felicitar a Bellpuig d'Artà i a tots els seus membres per la publicació número 1.000 de la popular revista local. Són ja incomptables els anys que des del centre hem volgut apropar la realitat de les nostres aules a la gent del poble fent servir aquesta publicació que, sempre amb molt de gust i ajut ha fet possible que la tasca dels més petits no quedi de portes endins i pugui arribar a totes i cada una de les vostres cases. Mil gràcies pel vostre esforç i dedicació, sou un referent i feis d'aquest un poble distingit i singular.

Com a notícia especial per a aquesta entrega volem contar-vos una mica com funciona el tema de la publicació de notícies des de Na Caragol.

El procés d'ensenyament-aprenentatge ha anat canviant al llarg dels anys i amb ell les metodologies i els processos, per això, el tema del noticiari escolar ha anat sofrint canvis, modificacions, millores... per adaptar-nos a la realitat dels grups i de l'alumnat en particular. En primer lloc sempre intentam que sigui el mateix alumne que prengui la iniciativa a l'hora de recaptar informació, tot i això un grup de mestres de cada cicle són els responsbles de fer arribar a l'alumnat encarregat quines són les novetats que s'han anat produïnt cada setmana a les diferents aules o nivells. A continuació, després d'haver fet un esborrany en paper, les notícies són picades a l'ordinador i corregides per a la seva posterior publicació. Són també els més joves els encarregats de realitzar les fotografies que quinzenalment vos feim arribar i mostren d'una manera més gràfica la realitat del nostre dia a dia.

Esperam poder continuar molts d'anys realitzant aquesta enriquidora tasca!

Salut i molts d'anys!

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2017-18

 

Calendari

May 2019
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
No events

Contacte

Tel. +34 971 83 58 41

Fax +34 971 83 60 19

A través d'aquest formulari:

Captcha Matemàtic
captcha
Recarregar

Formulari d'accés