Els divendres a mig dia

Els divendres a mig dia

Els divendres a darrera hora l'alumnat d'educació infantil ens ho passam bomba!

Fem danses, cançons, titelles, teatre i d'altres activitats molt divertides que ens deixem amb molt bon gust de boca per acabar la setmana.

 

Camina Caminaràs

Camina Caminaràs

Aquest passat divendres tots els nins i nines de primer férem la primera caminada del curs. Ens vàrem haver d'esforçar molt per arribar però sabíem que els cavalls del club hípic d'Artà ens esperaven. Després d'una bona berenada n'Ignasi ens va ensenyar els cavalls i com els cuidaven. I finalment el que tots esperavem podem pujar als cavalls. Va ser molt divertit i emocionant. Les sorpreses continuaran quan n'Ignasi ens va fer una demostració magnífica amb el seu cavall. Moltes gràcies a tots i especialment a tu Ignasi ens vàrem sentir com a casa. La tornada va ser més dura però entre tots ho conseguírem. Un matí ben aprofitat caminant, xerrant, cantant i compartint emocions.

 

La petita llavor

La petita llavor

Aquí vos deixam l'obra de teatre que van fer les lluernes per acomiadar-se d'aquest cicle. Esperam que vos agradi.

 

Na Caputxeta vermella

Na Caputxeta vermella

El darrer dia d'escola l'alumnat de 6è d'Educació Infantil va escenificar dues obres de teatre per les seves famílies. El grup de les papallones va interpretar Na Caputxeta vermella i aquí vos deixam el vídeo perquè pogueu gaudir una altra vegada de l'obra.

Esperam que vos agradi!!!

 

Jocs d'aigua

Jocs d'aigua

L'alumnat d'EI ha dedicat 2 dies (dimecres i dijous), després del pati, a fer jocs d'aigua.

Vos deixam algunes fotografies d'aquests grans moments.

 

Formulari d'accés