Mostra Teatre Escolar 2013

Mostra de Teatre Escolar 2013

Aquí teniu un recull d'imatges d'allò que va ser la Mostra de Teatre Escolar del present curs escolar. Felicitar a tots els alumnes que fan possible oferir-nos una obra tan preciosa i sobretot a la seva monitora, n'Antònia pel seu nivell, grau d'implicació, paciència i dedicació.

Gràcies a tots, va ser fantàstica!

CEIP Na Caragol YouTube Channel

{youtube}qUdFEJrYH-E{/youtube}

* Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2013

Joan Escamilla protagonista Ropits

Joan Escamilla protagonista de la classe dels Ropits

Dijous 30 de maig fou l’aniversari d’en Joan Escamilla i va ser el protagonista de la classe dels Ropits. Va venir amb la seva mare i el seu pare (na Lluisa i en Juanma). Després de mostrar-nos la seva capsa de la vida ens van explicar l’afició que té tota la família a l'escalada i ens van mostrar tots els estris que s’empren quan es realitza aquest esport: les cordes, l’arnès, mosquetons...
En Juanma va venir amb el camió que empra per fer feina i també el vam poder veure. Na Lluisa ens va dur una capsa amb un material molt atractiu amb el que vàrem fer una cometa preciosa.

Vam celebrar l’aniversari d’en Joan i ens va convidar a un troç d’ensaïmada boníssima.

Moltes gràcies Lluisa i Juanma ens ho vam passar bomba!!!

*Feis clic a les imatges per ampliar-les.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2013

Pere protagonista Puputs

Pere protagonista de la classe dels Puputs

En Pere ha estat el protagonista de la classe dels Puputs. Ell, juntament amb els seus pares, ens ha explicat tot el que duia dins la capsa de vida (fotos, dibuixos i pintures, un pedaç per dormir, contes, cavalls de Playmobil...). Després, hem contat el conte "Els 3 porquets", que diu que és el seu preferit i finalment hem realitzat l'activitat més divertida: hem muntat els seus ponis!

Com que el seu papà en sap molt de cavalls i en tenen més de vint-i-cinc, ens ha explicat què mengen i com es raspallen. Ens ha duit a fer una volta pel pati de l'escola i tots els companys d'En Pere s'ho han passat bomba!

Pere Miquel, Cati i Pere, gràcies per deixar-nos gaudir d'una experiència com aquesta.

*Feis clic a les imatges per ampliar-les.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2013

Xavier protagonista Puputs

Xavier protagonista de la classe dels Puputs

En Xavier ha estat el darrer protagonista de la nostra classe, la classe dels Puputs. Ell ha esperat pacientment més d'un trimestre perquè li toqués, i a la fi ha arribat el dia. La seva mamà ens ha explicat coses de la seva vida i ells ens ha ensenyat tot el que havia posat dins la capsa d'en “Rayo”, que li feia tanta il·lusió. Hi havia fotos de quan era petit, ecografies de quan estava dins la panxa de sa mare, un osset de peluix que li encanta i un munt de fotos en format digital per a veure-les a la Pdi. Quan observàvem les fotos a la pantalla, ell ens anava explicant coses i no podia aturar de moure's i de riure, de tant content que estava: ens ha dit que va anar a Eurodisney i que allà hi va descobrir un món màgic que el va fer molt feliç.
És una llàstima que, amb en Xavier, s'hagi acabat l'activitat del PROTAGONISTA a les classes de 3 anys, ja que ha estat una iniciativa molt interessant i divertida, no només per als infants, sinó també per a les famílies i les mestres.

Bon estiu a tothom!

*Feis clic a les imatges per ampliar-les.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2013

Evelin protagonista Puputs

Evelin protagonista de la classe dels Puputs

A n'Evelin li ha tocat ser la protagonista de la classe dels Puputs. Ens ha ensenyat moltes fotos de la seva vida, de quan va néixer, de la seva família i, sobretot, del viatge que ha realitzat durant el curs a Bolívia, la terra dels seus pares i padrins. Hem projectat les imatges a la pissarra digital i, amb la llum apagada ha semblat que empreníem un viatge de veritat! La seva mamà ens anava contant moltes coses de la seva cultura, de la geografia d'Amèrica del Sud i de les hores i hores que van haver de viatjar per a recórrer mig món i retrobar-se amb els familiars i amics més estimats. Ens ha encantat conèixer noves formes de pensar, de vestir, de menjar, d'estimar... en definitiva, de virue!

*Feis clic a les imatges per ampliar-les.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2013

Formulari d'accés