Material escolar

Setmana de la dansa

Setmana de la dansa

Aquesta setmana dedicarem una sessió d' educació física a la DANSA.

Sí, perquè tothom sap ballar només ha de trobar la música que li arriba al cor i connecti amb el seu propi ritme. Però l' objectiu d' aquesta setmana és encara més ambiciós. Volem participar al BIG DANCE 2012, és a dir, una proposta que ens arriba de Londres, ciutat olímpica. Consisteix en que tot el món el dia 18 de Maig a les 13h. de Londres i 14h hora Espanyola balli la mateixa coreografia. L' objectiu és clar unir països amb un llenguatge que no enten de fronteres i idiomes diferents: la DANSA. Per això tota l' escola participarà en aquest BIG DANCE.

Perquè pogueu practicar a casa us deixam l' enllaç amb la coreografia. Els de 1r cicle faran fins l'1:24, els de 2n cicle fins el minut 2:25  i els de 3r cicle fins el 4, més o manco. Després tots repetirem junts el darrer troç.

Aquesta és la primera proposta així que preparats per començar idò... 1-2-3-4!

 

Per qüestions de permisos no tenim la possibilitat de disposar directament del vídeo a la nostra plana web. El podeu visualitzar fent clic al següent enllaç http://www.bigdance2012.com/schools_and_teachers.php. Sereu redirigits.

 

Formulari d'accés