Material escolar

Get on your bike

Get on your bike

Des del CEIP Na Caragol hem volgut passar el testimoni que ens varen deixar els alumnes de l'IES Llorenç Garcias i Font pel que fa referència a l'ús de mitjans de transport més sostenibles i, més en qüestió, a l'ús de la bicicleta per dins la localitat d'Artà.

Al llarg d'un parell de setmanes hem treballat a classe de Llengua Anglesa quins avantatges i quines limitacions té l'ús de la bicicleta entre nosaltres, els escolars. A més a més hem volgut fer com un petit decàleg d'allò que sí i allò que no hauríem de fer a l'hora de muntar en bicicleta. Amb tot això, auvi de ben matí ens hem dirigit al CP Sant Bonaventura d'Artà per intentar deixar aquest testimoni i que siguin ells quin continuïn amb aquesta meravellosa tasca per arribar finalment al CEIP Sant Salvador amb el missatge. D'aquesta manera i emprant el treball cooperatiu, entre tots aconseguirem un poble millor i lliure de fums, renou i contaminació.

Gràcies Júlia per tota la feina realitzada al llarg d'aquestes setmanes.

A continuació vos deixam un petit recull d'allò que ha estat la presentació feta al col·legi Sant Bonaventura. La qualitat del so és força dolenta però podeu fer-vos una idea de la tasca realitzada.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2015

Formulari d'accés