Material escolar

Wonderful World Project

Wonderful World Project

Ja hem estrenat la primera cançó de moltes més que es faran dins aquest projecte novedós d'enguany que ha llançat el Departament d'Anglès i que treballarà setmanalment. El que volem és que l'aprenentatge de la Llengua Anglesa tengui com a objectius clars: construir l'esperit de comunitat educativa, transmetre valors de respecte (amb els altres i amb noltros mateixos) i estimació cap el nostre entorn.

 

El que pretenem amb aquest projecte i amb aquesta cançó en particular és recordar la bellesa del món que ens envolta i veure com les petites i més ximples coses de la vida ens fan feliços. I ho feim a través de la música i dança per enganxar a tots els alumnes i mestres a cantar i treballar la cançó d'en Louis Armstrong “What a wonderful world”.

Aquesta ha estat la primera cançó de moltes més que es faran, totes elles destinades a fer d'aquest món un lloc millor.

 

La participació ha estat increïble, fins i tot mestres i alumnes que toquen instruments han format una banda que ha fet les delícies de tothom. Tots hem pogut cantar ben fort, ballar i emocionar-nos JUNTS!!! Des dels més petitons fins als més grans. Meravellós!!!

 

Gràcies a tots i totes per l'entusiasme, alegria i dedicació.

I recordau el més important ... WHAT A WONDERFUL WORLD!!!

AQUEST MÓN ÉS MERAVELLÓS!!

 

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2016-17

Formulari d'accés