Material escolar

Drets dels nins

Drets dels nins

A l'escola de Na Caragol hem celebrat el mes de la Declaració Universal dels Drets dels Nins. Duim molt de temps estudiant, investigant i escoltant testimonis de gent com Damià Jaume, el jove voluntari i exalumne de la nostra escola, que ha estat a països on no es tenen en compte aquests drets, més en concret amb els refugiats de Síria.

Ens va contar que allà, els nins com noltros no poden anar a l'escola, han perdut la seva nacionalitat, no poden anar al metge, no tenen casa, viuen en tendes de campanya... Ens va contar que un dia n'hi va haver que varen pujar a una barca de goma i varen partir cap a Europa, un lloc on se'ls acolliria, no passarien por, fred ni fam. Però quan hi varen arribar no varen trobar res d'això. Els varen fer quedar a una illa esperant un paper. Ara plou i fa fred.

Noltros els recordam a diari i esperam que la seva situació s'arregli per a que els seus cors tornin a bategar sense mal.

Dijous, 30 de novembre vàrem cantar tots plegats, 434 veus al cel d'Artà esperant que la nostra alegria contagiï als dirigents dels països que declaren guerres sense tenir en compte els drets dels més petits i de totes les persones del planeta.

La nostra cançó "Just Sing" proclama que cantarem sempre, maldament plogui, faci fred i estem trists. El nostre missatge és a favor dels drets dels nins i pregam que pugui arribar a tots els indrets del món.

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2016-17

Formulari d'accés