Material escolar

Mostra de Teatre Escolar 2016-17

Mostra de Teatre Escolar 2016-17

DE PROFESSIONALS... Han estat les obres que han preparat els alumnes que participen a la Mostra de Teatre, Música i Dança de l'escola de Na Caragol.
El debut de la temporada va ser a càrrec dels alumnes d'infantil (ball) i primer cicle amb l'obra Na Joana sense por. Seguidament va ser el torn dels semi-professionals (segon cicle) amb una obra d'intriga, molt divertida i internacional, ja que ens va visitar una princesa russa! titulada La sospita està servida. Per tancar aquest cicle de teatre els alumnes de cinquè i sisè repressentaren l'obra anomenada Sagrada família donant així un toc més humorístic i irònic del món turístic.
Volem donar l'enhorabona pel fantàstic muntatge, decorats, il·luminació; així com també el vestuari i maquillatge dels protagonistes. Tampoc podem deixar de banda la feina realitzada per n'Antònia Quetglas (monitora i directora de les obres de teatre) i en Ramon Ginard (coreografies) per la seva entrega i dedicació.
 
Per acabar, tot l'equip docent de l'escola volem encoratjar a tots els alumnes a engrescar-se i a perfeccionar-se dins el món de teatre.
 
Enhorabona a tots i totes!
 
· Feis clic a les imatges per ampliar-les
Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2016-17

Formulari d'accés