Sortida a Cala Agulla

Sortida a Cala Agulla

Dilluns 17 de juny, els i les alumnes de primer i segon de primària, realitzàrem la darrera sortida d'aquest curs. Vàrem anar a la platja de Cala Agulla i tinguérem molta de sort perquè ens va fer un dia fantàstic!!! Ha estat un dia ben divertit i ben merescut després d'un curs on hem fet molta feina.

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

De boca en boca

De boca en boca

Aquest és el títol de l’obra de teatre que varen representar els alumnes de 5è i 6è de Na Caragol. Com vos podeu imaginar, l’obra va ser un embolic que sorgeix d’un rumor que es conta a dins un bar d’un poble (podria ser qualsevol poble) i la trama es fa tan grossa que  hi ha veïnats que acaben un poc mal parats… a l’acabament s'aclareix tot! Va ser una obra molt entretinguda, divertida, sorprenent...

Volem donar l’enhorabona als actors i actrius per la seves representacions, a n’Antònia per la seva dedicació perquè tot sortís perfecte: escenografia, vestuari, decorats, música… en definitiva, un 10!!!

També volem encoratjar als companys/es que aquest any acaben 6è perquè continuïn engrescats dins aquest món teatral.

Va ser un vertader espectacle.

 

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Visita Ajuntament, PAC i Biblioteca

Visita Ajuntament, PAC i Biblioteca

Al llarg d’aquest curs, els i les alumnes de primer de primària hem anat coneixent el nostre poble. Per això, dia 29 d’abril vàrem anar a visitar tres dels espais municipals i públics amb els que comptam. Visitàrem l’Ajuntament, on ens van rebre na Margalida Morey i el batle i poguerem fer un petit simulacre de plenari. Després, anàrem al PAC on ens esperava n’Olga per respondre un munt de preguntes que li vàrem fer. I, per acabar, ens dirigírem a la biblioteca.

Ens va agradar molt tot el que vàrem veure i tot el que ens vàrem ensenyar!!! Gràcies!!!

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

 

 

Sortida a Sa Punta de n'Amer

Sortida a Sa Punta de n'Amer

Per acabar aquest segon trimestre, hem decidit anar a Sa Punta de n’Amer. Hi hem anat els i les alumnes de primer i segon de na Caragol i allà ens hem trobat amb els alumnes de segon de l’escola de Sa Coma, que ens varen fer partíceps d’Un dels seus projectes.

Hem anat amb l’autobús fins a Cala Millor i des d’allà hem anat caminant fins a Sa Punta de n’Amer on hem berenat dels crespells i les galletes d’oli que vàrem fer ahir. En acabar de berenar, ens hem dirigit a la platja de Sa Coma. Allà ja ens esperaven els nostres nous amics amb en Pep i na Bel (dos personatges que nosaltres ja coneixíem). Com que ens ha fet un dia fantàstic, hem gaudit molt!!!

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

 

 

Sembram lletugues amb en Sebastià Peix

Sembram lletugues amb en Sebastià Peix

Ja tenim les lletugues que vàrem sembrar a ca en Sebastià Ginard “Peix”!

Ja és el segon any que en Sebastià ens ofereix la seva finca i ens regala lletugues per a què les sembrem. La setmana passada les vàrem anar a recollir. Enguany, han sortit totes i eren boníssimes!

Gràcies Sebastià!

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

 

 

Formulari d'accés