Solidaritat amb el Llevant de Mallorca

Solidaritat amb el Llevant de Mallorca

 

Ja arriben les Verges i tenim la gran sort de tenir una AMIPA que ens ajuda a viure de la millor manera aquesta festa tan dolceta. Un cel ben ennigulat, que anunciava pluja, no ha aturat a les padrines, que han vengut amb la senalleta i el davantal i ens han demostrat que les coses que es fan amb gust i afecte surten sempre bé. Quins bunyols  més bons !!!! 

Tots els nines i les nines del centre, així com els professors, us ho volem agraïr de tot cor .

 

Pensant en la gent afectada per les torrentades de la setmana passada hem aprofitat aquest dia i tothom qui ha volgut ha aportat un euro solidari. En total s'han recaptat 306,69 eur que es duran a l´ajuntament i els alumnes entregaran al batle d'Artà.

 

Ja que hi som, us avançam que dimecres que ve a les 10h, a la plaça del Conqueridor, totes les escoles d'Artà ens juntarem i farem un acte conjunt solidari amb la intenció d´encoratjar i donar ànims a tots els que d´una manera o una altra han estat afectats per les torrentades.

 

Ànims, coratge i esforç. Tots som el Llevant de Mallorca!

 

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Treballam la cohesió

Treballam la cohesió

Aquest inici de curs hem posat en pràctica una sèrie de dinàmiques amb l´alumnat de 4t de Primària per treballar la cohesió de grup. Vàrem començar amb dinàmiques de presentació per tal de conèixer informacions bàsiques dels alumnes, cinc entre els dos grups, que s´han incorporat a 4t . Després hem fet dinàmiques de cooperació ja que creim que és fonamental apreciar el valor que tothom té en el grup i és necessari saber treballar junts de manera dialogada i productiva si volem, com és el nostre cas, tenir present dins les nostres aules metodologies actives i innovadores.

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Vivències personals

Vivències personals

La setmana passada els alumnes de 5è vàrem conèixer les “Vivències Personals” d’un grup de nins i nines de la nostra edat, que han de fer feina a fàbriques, al camp... per ajudar a les seves famílies a sobreviure. Va ser mitjançant una activitat de “S’altra Senalla”.

Representàrem les diferents situacions i ens adonàrem de la sort que tenim i de les dificultats en que es troben a altres països. També ens explicaren que a les seves tendes venen productes anomenats “comerç just”, els quals no s’aconsegueixen fent treballar menors, ni amb diferents sous entre homes ni dones, fent moltes hores de feina…

Va ser una experiència molt enriquidora i divertida. Moltes gràcies a totes les persones que ho han fet possible.

Lena T. Cinquè A de Primària.

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2017-18

Policia tutor i guàrdia civil

Policia tutor i guàrdia civil

Una bona sorpresa o ensurt ens duguérem quan un matí, després d’haver pujat a l’aula i seure va venir na Marga acompanyada del nou Policia Tutor d’Artà (en Roberto) i un Guàrdia “Enlace” del cos de la Guàrdia Civil.

Tots ens miràrem i pensàvem si havíem fet qualque cosa que motivàs aquella visita, però no va ser això! Vengueren a xerrar-nos d’Educació Viària. En Roberto ens va fer preguntes i ens va explicar com havíem de creuar, anar pel carrer, anar amb bicicleta, en el cotxe…

El Guàrdia "Enlace" ens va parlar més de les xarxes socials (Instagram, Facebook, Whatsapp, mòbils...), de com utilitzar-les i del que havíem de fer o no fer per no tenir problemes amb gent que no els sap utilitzar correctament. 

Vàrem fer moltes preguntes i va ser tot molt interessant. Els volem donar les gràcies per haver-nos dedicat part del seu temps. I com que ens ha agradat molt, hem quedat perquè el curs 2018-19 tornin a ensenyar-nos més coses.

Moltes gràcies a tots dos!

 

Les fraccions

Les fraccions

A les classes de 3r, ens tocava treballar les fraccions i ho hem fet d’una manera molt divertida. En grup o per parelles hem fet de cuiners i hem elaborat una pizza. Hi hem posat els ingredients necessaris en forma de fracció. Han quedat espectaculars!

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2017-18

Formulari d'accés