Sant Antoni 2018

Sant Antoni 2018

Ja arriba Sant Antoni!!!

A la fi podem treure les caretes, les canyes i fer dimoniades. A l´escola ja celebram Sant Antoni!!
A primera hora del matí en Jaume Cabrer i el nou dimoni, en Xisco, han vengut a saludar-mos i parlar d´aquesta festa que és tan nostra i tant estimam.  Els nins i nines els  hem cantat i hem tengut l´oportunitat de demanar tot allò que desconeixem de la festa. Com sempre ha estat un plaer enorme tenir-los al centre. Moltes gràcies Jaume i Xisco!!!
A l´hora de berenar la nostra AMIPA ens ha oferit pa amb sobrassada i coca de Sant Antoni. Ja us podeu imaginar com hem recuperat energies i hem ballat el temps de pati com no havíem fet mai. Què faríem sense voltros, AMIPA, moltes gràcies!!
I ja, a partir de les 12.30, la comitiva ha partit a l´escoleta Pou de Sa Lluna on els 38 dimonions que enguany érem han fet el primer ball. Quines cares de por i sorpresa hem vist al nostre voltant, però la banda ha fet les delícies de tots, la gent acompanyava amb mamballetes i a poc a poc la música i alegria ha superat la por. Després hem anat a Infantil, on ja ens esperàvem al seu hall amb moltes ganes.
Dins les aules de Primària els dimonis han suat ben molt, una darrera s´altre hem arribat a la classe de sisè per finalment trobar-mos tots al pati. Els pares i mares que han pogut han entrat per veure els balls, tot un espectacle que, a més a més, avui ha acompanyat un sol radiant.
 
Visca Sant Antoni!!!
 
· Feis clic a les imatges per ampliar-les
Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2017-18

Formulari d'accés