Torrent de vida

Torrent de vida

Fa dos anys que els alumnes del CEIP Na Caragol treballam amb el projecte APS Serra de Tramuntana que des de la Conselleria d'Educació ofereix a les escoles.

És d’aquesta manera que l’alumnat de quart de primària del CEIP Na Caragol, tutoritzats per na Lourdes Melis i na Maria Antònia Ferragut han arribat a fer aquesta exposició «Torrent de Vida», en què es podrà veure una mostra de totes les activitats fetes durant els cursos 2017/18 - 2018/19, com ara sortides, visites, acampades…, totes elles relacionades amb la Serra de Tramuntana.

Després d’estudiar el relleu de la Serra, la fauna, la vegetació durant el curs 2017 - 2018, la torrentada del 9 d’octubre va fer repensar el motiu del projecte. Amb la catàstrofe que va afectar la vida del Llevant de Mallorca, i consegüentment el ritme de vida dels estudiants del CEIP Na Caragol,  es va decidir que fos el fil conductor del treball, i partir de l’experiència d’aquests dos anys de treballar amb canyes de torrent (elaboració d’instruments musicals, eines i estris diversos…) es va arribar a la idea de fer una mostra que servís alhora de record i homenatge a la torrentada.

La neteja dels torrents d’Artà va dur a aprofitar les canyes que s’havien de cremar i donar-les vida gràcies a l’experiència de Pep Cladera, expert i mestre del treball amb canyes.

El títol final neix de la voluntat de recuperar l’ànim perdut a final de l’any 2018, i és així com s’arriba a Torrent de vida: una agrupació de feina i sentiments en forma d’exposició.   

L’exposició, es va inaugurar dia 3 de juny però estarà oberta fins dijous dia 6 de juny. Posteriorment es traslladarà a Sant Llorenç des Cardassar, a l’Espai 36, on es podrà visitar del 14 al 19 de juny.

Més fotos a l'àlbum de Google Photos.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Formulari d'accés